jahoo84 Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Czy ktoś próbował może zastąpić oryginalne opaski np zwykłymi oringami i zna może ich wymiary? Damper to rs monarch rct3 hv czyli z powiększoną puszką, zrobiłem ringi z dętki ale raz że na olej źle reaguje a dwa że origami można by precyzyjniej regulować objętość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Expert rowerowy z Leśniewa. On CI dobierze dobre zamienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Juz sobie sam poradziłem Jak ulał pasuje oring 42x1.5 ale może też być 40x1.6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teryuu Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Ile takich oringów wejdzie maksymalnie do puchy? Bo nie wiem w ile sie zaopatrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 13 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Myślę że nie więcej jak 18-20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teryuu Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Super, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabek Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Będzie pasować do tego? (RT3 DebonAir) Edytowane 13 Stycznia 2017 przez grabek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 13 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Myślę że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabek Napisano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 A czy uzyskam tym oprócz progresji pod koniec skoku również mniejszy SAG bez zwiększania ciśnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonika Napisano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Tak bo progresja zwiększa się na całej długości, nie tylko na koniec skoku. Efekt końcowy zależy też od stosowanego ciśnienia i danego zawieszenia, nie w każdym przypadku zmiana sagu będzie wyraźnie widoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabek Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Myślę że tak. Pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi