Abermon Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hej. Rozglądam się za następcą sigmy 1200. Zależy mi na bezawaryjności, pomiarze wysokości ( suma przewyższeń itp.) pomiarze kadencji, podświetleniu. GPS raczej nie jest mi potrzebny. Pulsometr też nie. Z tego co się rozglądam, to wskazanie jest na Sigmę rox 6.0, bądź na Sigmę 23.16. Może macie jakieś ciekawe propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 VDO M6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 To moze 14.12 jest dosc tania, badz nownika 14.16, te znalazlem za okolo 170zl....., w sensie kupilem, bo idzie do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Dziękuję Panowie, już patrzam. Tapnięte z s7 edge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Hmmm, gdzieniegdzie w sklepach spotkalem sie przy 14.12alti iz kadencja to opcja przy kupnie czujnika. Mnie to niepotrzebne, ale wg Sigmy, jak rozumiem tak nie jest. http://www.sigmasport.com/en/produkte/fahrrad-computer/topline-2012/wired/bc1412alti?submenu=features i podobnie z 14.16 http://www.sigmasport.com/en/produkte/fahrrad-computer/topline-2016/wired/bc1416?submenu=features czyli nie spelniaja zalozenia. VDO M4 ma kupe funkcji, zwlaszcza z wysokoscia, ale rowniez bez kadencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Ale ten VDO M6 generalnie ma wsio. Poszukam jeszcze opinii na jego temat. Odnośnie Sigmy 23.16, to ma się pojawić w drugiej połowie stycznia. Tapnięte z s7 edge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.