zukikiziu Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Serwus, oddam za 75zł koszulkę z linka http://www.planetx.co.uk/i/q/CLPXITLSJY/planet-x-italia-long-sleeve-jersey Koszulka okazała się być za duża. Tylko przymierzona, kupiłem (przez Ivana) mniejszy rozmiar. Można pisać PW, można tutaj... Za 80zł wyślę do dowolnego paczkomatu. Można oglądnąć i przymierzyć w Rzeszowie. Pozdr, Krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tshabalala Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Jaki to rozmiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Zapomniałem napisać, przepraszam. Rozmiar L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 a ona na osobnika jakiej postury ? na ile w klatce piersiowej? aaaa dobra lipa klatka do 100cm juz sprawdzilem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Koszulka raczej na większego jegomościa. Pozdr, Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 25 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 70zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareklodz Napisano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Zrób na 60 i koszula sprzedana. pozdro Jar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 25 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 za 70 mogę wysłać inpostem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareklodz Napisano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Sposób wysyłki jaki chcesz ja po prostu proponuję 60 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 65zł z wysyłką poleconym Inpost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Nieaktualne. Pozdr, zuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 2 Lutego 2017 Root Admin Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.