zukikiziu Napisano 2 Stycznia 2017 Napisano 2 Stycznia 2017 Serwus, oddam za 75zł koszulkę z linka http://www.planetx.co.uk/i/q/CLPXITLSJY/planet-x-italia-long-sleeve-jersey Koszulka okazała się być za duża. Tylko przymierzona, kupiłem (przez Ivana) mniejszy rozmiar. Można pisać PW, można tutaj... Za 80zł wyślę do dowolnego paczkomatu. Można oglądnąć i przymierzyć w Rzeszowie. Pozdr, Krzysiek.
zukikiziu Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Napisano 3 Stycznia 2017 Zapomniałem napisać, przepraszam. Rozmiar L.
popio Napisano 3 Stycznia 2017 Napisano 3 Stycznia 2017 a ona na osobnika jakiej postury ? na ile w klatce piersiowej? aaaa dobra lipa klatka do 100cm juz sprawdzilem...
zukikiziu Napisano 4 Stycznia 2017 Autor Napisano 4 Stycznia 2017 Koszulka raczej na większego jegomościa. Pozdr, Krzysiek
jareklodz Napisano 25 Stycznia 2017 Napisano 25 Stycznia 2017 Zrób na 60 i koszula sprzedana. pozdro Jar
jareklodz Napisano 26 Stycznia 2017 Napisano 26 Stycznia 2017 Sposób wysyłki jaki chcesz ja po prostu proponuję 60 zł
Root Admin Mieciu Napisano 2 Lutego 2017 Root Admin Napisano 2 Lutego 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.