kamikadze2014 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Szybkie pytanko- potrzebuje kupic srubokret zeby odkrecic srubeczki zaznaczone na foto. Duza po srodku ktora mnie nie interesuje to torx t15- a te 2 po bokach? tez chyba torx- 8? 10? ma ktos pewnosc co to za rozmiar? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Foto nie ma [emoji14] Nie lepiej kupić zestaw kluczy ? Nie są specjalnie drogie a się przydają przy rowerze. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamikadze2014 Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 (edytowane) rzeczywiście, z tego wszystkiego nie dodałem foto- już jest. Masz racje, w planie mam zakup zestawu torxów ale ten chciałbym kupic 'na juz' jednorazowo. Zestawiku poszukam trochę dłużej edit: już rozwiązane- może komuś sie przyda- torx t10 Edytowane 3 Stycznia 2017 przez kamikadze2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi