galos Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Czy na Forum jest ktoś z Brodnicy lub okolic oczywiście ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalka Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Ja z Torunia - na spotkanie w środku trasy mamy po ok 40 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_lisk Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Ja spod Bydgoszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirDevil Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 A z tej strony Grudziadz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_lisk Napisano 8 Marca 2017 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 No to może rozrusza się kujawsko-pomorskie na wiosnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaler Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Cześć, A czy jak już jest tu ktoś z Brodnicy może ma wiedzę czy jest jakaś w miarę przejezdna ścieżka w górę Drwęcy? Nie ważne czy lewa czy prawa strona, jak najbliżej rzeki? W weekend będę, jeziorka mam obcykane, teraz może bym rzekę zwiedził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.