Albert12 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Witam, mam rower kross level b8 i chciałbym poprosić o poradę co można zrobić z amortyzatorem(Rock Shox Recon Silver Air (skok 100mm, blokada na koronie, QR15, stożkowa rura sterowa))aby dało się go blokować z kierownicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundil Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hmm dziwne. Z tego co wiem to wszystkie B8 miały blokadę w kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 https://www.sram.com/rockshox/products/remote-upgrade-kit-poploc Raczej droga impreza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundil Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Ostatnio widziałem za 275PLN cały zestaw razem z tłumikiem. Ale można oszukać manetki pierścienia i kółeczka. Trafiają się na aukcjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.