lukers Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Bieszczady 2016 PozdRower Lukers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Nie ma jak Bieszczady.W 2015 zrobiłem Małą Pętlę Bieszczadzką.W 2016 Dużą Pętlę.Niestety to były właściwie jednodniowe wypady.Może w tym roku uda mi się wyrwać na kilka dni w pierwszych dniach maja.Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Nie ma jak Bieszczady.W 2015 zrobiłem Małą Pętlę Bieszczadzką.W 2016 Dużą Pętlę.Niestety to były właściwie jednodniowe wypady.Może w tym roku uda mi się wyrwać na kilka dni w pierwszych dniach maja.Zobaczymy Hejka masz tutaj GPXy wraz z mapami, które przygotowałem przed wyprawą może się przydadzą. http://tourbike.eu/bieszczady/ PozdRower Lukers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Krajobrazy od 8:15 przepiękne. Po to warto jechać w Bieszczady. Przypomniało mi się kilka fajnych wypadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Krajobrazy od 8:15 przepiękne. Po to warto jechać w Bieszczady. Przypomniało mi się kilka fajnych wypadów Ja głównie jechałem dla ciszy, spokoju, przepięknych widoków, przyrody, zwierząt . PozdRower Lukers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Cisza,spokój i kobieta? Czy to się nie wyklucza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi