krzys135 Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Planuję kupić licznik Sigma 16.16 w wersji przewodowej oraz dodatkowo czujnik kadencji. Problem jest w tym że nie mogę nigdzie znaleźć czujnika kadencji. Czy ktoś z użytkowników widział w jakimś sklepie taki czujnik? Za wszystkie linki i namiary będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Wszystko na to wskazuje, że kadencję obsługuje tylko wersja bezprzewodowa. Podstawka wersji przewodowej nie pozwala na podłączenie dodatkowych kabelków jak to jest w BC 16.12 Nawet w akcesoriach na stronie producenta nie ma czujnika kadencji do tego komputerka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys135 Napisano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Faktycznie nie spojrzałem na stronę producenta zanim napisałem. Szkoda że dla wersji przewodowych nie przewidzieli takiej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Mam taka podstawkę i komplet czujników, napisz mi PW, to znajdę to. Używałem tego z BC 16.12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Ten od BC 16.12 pasuje? Nawet w akcesoriach do 16.16 na stronie Sigmy jest inna podstawka dedykowana do tego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys135 Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Wysłałem zapytanie do Sigmy jak to jest z tą kadencją w modelu 16.16 i czy jest kompatybilny z podstawką modelu 16.12. Taką odpowiedź otrzymałem: "Dear Krzysztof, thank you for your email. You can't use new BC 16.16 with old wire. You have to use the new wire. New BC 16.16 with wire don't have a candence function. Mit freundlichen Grüßen / Best regards SIGMA Kundenservice" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.