madsundaymtb Napisano 29 Grudnia 2016 Napisano 29 Grudnia 2016 Hej, wstawiam tutaj projekty górala jakie zrobiłem. Punktem wyjścia jest zielony amorek i rama Peak 29". Dajcie znać który projekt leży wam najbardziej? Może z waszym wsparciem merytorycznym zacznę składać taki sprzęt. PROJEKT 1: PROJEKT 2: PROJEKT 3: PROJEKT 4: Link do filmiku na YT jak go projektowałem: https://youtu.be/FnWiJj08K8w Cytuj
TheJW Napisano 29 Grudnia 2016 Napisano 29 Grudnia 2016 Jeżeli nie zamierzasz jeździć nim po cyrkowej arenie, to projekt nr 2. W przeciwnym razie pozostałe będą OK. Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 29 Grudnia 2016 Mod Team Napisano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Wersja nr.1, ale czarna zamiast fioletowej obręczy lub obie zielone ( fioletowa jakoś mi się " gryzie " z resztą ). Białe gripy też niezbyt ciekawe ( jak dla mnie, ale ja nie lubię białego ), jednak skoro Ci się podobają, to OK. Poza tym z tych 4, to 2 jest najbardziej zrównoważona kolorystycznie, chociaż połączenie białego z jaskrawym zielonym to nie moja bajka, ale rower będzie przecież Twój, a nie mój. Edytowane 29 Grudnia 2016 przez KrissDeValnor Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi