madsundaymtb Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Hej, wstawiam tutaj projekty górala jakie zrobiłem. Punktem wyjścia jest zielony amorek i rama Peak 29". Dajcie znać który projekt leży wam najbardziej? Może z waszym wsparciem merytorycznym zacznę składać taki sprzęt. PROJEKT 1: PROJEKT 2: PROJEKT 3: PROJEKT 4: Link do filmiku na YT jak go projektowałem: https://youtu.be/FnWiJj08K8w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Jeżeli nie zamierzasz jeździć nim po cyrkowej arenie, to projekt nr 2. W przeciwnym razie pozostałe będą OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 29 Grudnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Wersja nr.1, ale czarna zamiast fioletowej obręczy lub obie zielone ( fioletowa jakoś mi się " gryzie " z resztą ). Białe gripy też niezbyt ciekawe ( jak dla mnie, ale ja nie lubię białego ), jednak skoro Ci się podobają, to OK. Poza tym z tych 4, to 2 jest najbardziej zrównoważona kolorystycznie, chociaż połączenie białego z jaskrawym zielonym to nie moja bajka, ale rower będzie przecież Twój, a nie mój. Edytowane 29 Grudnia 2016 przez KrissDeValnor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi