Amadzio11 Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Kupilem wczoraj kask lazer excalibur fajna promocja jest (z480na 280) włókno szklane.ale czy jest wytrzymaly. Chciałbym uslyszec wasza opinie. Moge go jeszcze oddac. Odo link do kasku http://rowerowy.com/sklep/ubrania-buty-ochrona/kaski/full-face/prod/excalibur-helmet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Ja bym oddał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Chciałbym uslyszec wasza opinie. Kask ma być wygodny. Każdy łeb jest inny, więc opinie innych możesz o kant d potłuc. Co do wytrzymałości to wszystkie są podobne, więcej, to nie wytrzymałość kasku jest priorytetem. Przy solidnym dzwonie to kask ma się rozlecieć po to aby nie zrobiła tego głowa. Skoro masz go w ręku to przymierz i będziesz wiedział czy oddać czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Ja mam motocyklowy kask Lazara. Według mnie firma dość pewna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Ja bym oddał. a niby czemu ma go oddać - konkrety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beja Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Mam kask tej firmy i jestem zadowolony, jest wygodny nie uciska skroni, model Beam ma bardziej zabudowaną część potyliczna i skroniową głowy. Używam do jazdy po mieście jak i w terenie, ale co kto lubi. Wybór należ do Ciebie, jeżeli dobrze leży na głowie nie powoduje ucisku i związanego z tym bólu a dodatkowo podoba Ci się to zostaw. Pzd beja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.