Gość Napisano 28 Grudnia 2016 Napisano 28 Grudnia 2016 Cześć, szukam kół do drugiego zestawu dla mojego MTB, aby zakładać coś takiego na wyprawy głównie asfaltowe z dopasowanymi do nich oponami. Rower jest 27,5", ale doradzono mi w innym temacie, że mogę spokojnie brać 28/29" bo z węższymi oponami na asfalt bez takiego balonu/bieżnika jak w teren wejdzie bez problemu. Ogólnie co na pewno trzeba: - mocowanie QR - tył pod kasetę 10s - pod hamulce tarczowe - planuję używanie opon 700x32c lub nieco szerszych (35c?) Szukałem nieco po allegro i nie bardzo wiem, co warto brać. Do powiedzmy 1000 zł za cały komplet. Przy takiej jeździe raczej nie będą jakoś strasznie narażone na uderzenia, ale z drugiej strony, nie widziałem za bardzo zestawów z mniejszą ilością szprych, które by spełniały powyższe wymagania.
gtb Napisano 28 Grudnia 2016 Napisano 28 Grudnia 2016 W tych pieniądzach złożysz coś na Novatec'u 771/772. Napisz do @@dawid, składa bardzo dobre kółka i dobierze ci wszystkie komponenty optymalnie pod twoje potrzeby dopasowane pod budżet .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.