Maateusz Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 mam rower Cube Reaction GTC z rama karbonowa 18', kola 26, hamulce Formula RX osprzęt shimano xt, teraz zakupiłem do niego koła dt swiss e2000 pora wymienić tarcze - wejdą 160mm - pytanie jakie ? zastanawiam się nad Avid g3cs ? - może warto używane zakupić w dobrym stanie ? jakie klocki do tego polecacie ? bo moje już chyba też pora zmienić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vdcmike Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Odnośnie klocków - miałem unexy thermo coś tam - były lepsze niż fabryczne - ciche, odpowiednia siła, świetna modulacja, szybko się skończyły. Obecnie jeżdżę na koolstopach spiekanych - jeszcze lepsza siła, nieco gorsza modulacja ale wygląda na to, że trwałość jest zacna. Zrobione już tyle co zajeździło unexy a nie widac jeszcze za bardzo ubytku klocków. Tarcze formula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maateusz Napisano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 te klocki które ja mam ktoś rozpoznaje jakiej są może firmy ? nadają się do zmiany czy jeszcze mozna ich uzywac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vdcmike Napisano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Okładziny ciernej masz prawie tyle co na nowych. Tłuste nie są. Trochę wyszczerbione ale nie ma tragedii... Jeszcze pojeżdżą. Wyglądają na fabryczne organiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Stan klocków wygląda na 80% więc nie myśl o kupnie nowych ( chyba, że coś z nimi nie tak) Przeczyść tylko krawędzie i blaszki, no i odtłuść profilaktycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maateusz Napisano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 tarcze musze kupić, więc myślałem, że jak nowe tarcze to i nowe klocki trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.