Syndykator Napisano 26 Grudnia 2016 Napisano 26 Grudnia 2016 Witam Mój problem polega na tym iż mam dwa rowery w swoim asortymencie i zastanawiam się który będzie lepszym wyborem. GT kupiłem w opłakanym stanie, w sumie z niego mam tylko ramę wraz z kierownicą, obręczami i pedałami (kosztował mnie ok 200 zł), resztę musiał bym dokupić osobno i poskładać. Kross z kolei jest już poskładany w wakacje (350 zł rower i około 450 zł naprawa) i jeżdżę nim na okrągło i z tej racji też pare rzeczy trzeba nareperować, chyba będę musiał wymienić przedni amortyzartor i oczywiście klocki, lancuch itd. norma. Mój styl jazdy jest bardzo zróżnicowany, raz wybieram się w górsko leśne wycieczki, raz wiejskimi drogami (bloto, dziury górki itd. itp.) a czasem na luziku siadam i robie sobie 80 km szosą i mam dylemat gdyż nie wiem którym się zająć a który sprzedać. Bardzo proszę o poradę. Jeśli zapomniałem coś uwzglednic to z góry przepraszam jak i również za blędy ale piszę na szybko .. Wesołych świąt życzę i dziękuję z góry za pomoc.
modrzew Napisano 26 Grudnia 2016 Napisano 26 Grudnia 2016 Osobiście ani jednego ani drugiego bym nie używał do tego co opisałeś. Rozumiem, że jeden i drugi kupiłeś dość tanio i na tym koniec zalet.
Syndykator Napisano 27 Grudnia 2016 Autor Napisano 27 Grudnia 2016 ja rozumiem że Ty byś nie używał i szanuję Twoje zdanie, ale ja nie pytałem czy Ty, czy ktokolwiek inny by używał tych rowerów czy nie, ja na nich będę jeździł a poprosiłem o pomoc który jest lepszy i który sobie ogarnąć żeby sobie śmigać. Dziękuję za odpowiedź lecz nie pomogłeś
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.