Ptaszek Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Co wybrać tektro oi czy uzywanego Black Boxa od znajomego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaszek Napisano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Ludzie poradzcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
specjalized Napisano 25 Września 2006 Udostępnij Napisano 25 Września 2006 w dziale testy jest zcarna skrzynka testowana i rewelacyjnie nie wypadła, ogólnie zbyt skoplikowany hebel to jest jak za taką kase a wtedy raczej nie jest tak dobrze zrobiony jak droższe heble o podobnej budowie, ja Ci moge polecić moje tektro Aquile, nie mam z nimi żadnych problemów a mam je rok i były raz w górach w błotku, sa mocne i dość dobrą mają modulację jak za 139 zeta to chyba lepszych nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Ty sie nie nauczysz.... na co kolejny Twoj temat sorry ? Za kazdym razem o kazda duperelke czy to tarcza czy adapter czy hamulec temat zakladasz i jak dla mnie balagan robisz zamiast wszystkow jednym temacie :/.... kup wreszcie ten hamulec ! 8 tematow na stronie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
specjalized Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Ty sie nie nauczysz.... na co kolejny Twoj temat sorry ? Za kazdym razem o kazda duperelke czy to tarcza czy adapter czy hamulec temat zakladasz i jak dla mnie balagan robisz zamiast wszystkow jednym temacie :/.... kup wreszcie ten hamulec ! 8 tematow na stronie... jakiś moderator mógły założyć jeden temat pod tytułem "hamulec dla ptaszka" i wszystkie posty w######ać do tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.