popio Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Czy któryś z szanownych kolegów wie jak anulować zamówienie na BD ? platnosci jeszcze nie zrobiłem , mam na to 12 dni , jednakze chcialbym anulowac to zamowienie i złożyc inne . Nie chce aby na moim koncie w sklepie ,byly kwiatki tego rodzaju , ze zamowilem i zrezygnowalem, wolalbym elegancko anulowac zamowienie . Ma ktos doswiadczenie z bike discount de pozdr i wesolych swiąt hoł hoł hoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Wystarczy to zgłosić telefonicznie, mailowa (możesz skorzystać z gotowego formularza https://www.outdoor33.com/en/medien/widerrufsformular_2016-247525/vw_name-download ) - masz na to 30 dni od momentu złożenia zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 wlasnie nie moglem znalezc zadnego maila ani formularza , a czy ten formularz tez dotyczy sie sklepu bike discount? najchetniej poslalbym jakiegos maila do nich moze tego ktorego otrzymalem jako potwierdzenie zamowienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 To jest z ich strony - w nagłówku masz "H&S Bike-Discount GmbH" i wszelkie dane (telefon,mail). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 dzieki poslallem anulowanie na info bike discount z numereem zamowienia , zwrotny mail przyszedl ze w przeciagu 48 godzin temat zostanie rozpatrzony wiec wszystko chyba ok . pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 napisze tu w temacie by nie zakladac nowego ,a mianowicie , orientuje sie ktos ile idą pieniadze na konto do bike discount przelew zrobilem wczoraj o 15 i mam status zlecenie przyjete do ralizacji w swoim banku(PKO BP) . orientuje sie ktos ile taki stan moze trwac i kiedy piniądz znajdzie sie w BD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Wg tego co piszą w swoim regulaminie przelew trafia w ciągu jednego dnia roboczego ( pkt. II.7 http://www.pkobp.pl/media_files/3b5c44c6-2d8d-462f-b963-c478affa1de6.pdf ) pod warunkiem , że przelew wyszedł przed godziną graniczną ( dla przelewu SEPA to godz. 14.00 http://www.pkobp.pl/media_files/46230bff-e2cf-41c1-b69e-8af0b50fb4c7.pdf ). Z tego by wynikało , że twój przelew wyszedł dopiero w dzisiejszej sesji i trafi do odbiorcy jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 @@gtb, dzieki sliczne to faktycznie powinno byc u nich jutro, jedno zastanawia ze czytalem ten sam regulamin i nie znalazlem tam tej informacji haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 To się nazywa czytanie ze zrozumieniem tekstu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 hehehe! racja! w sumie dobrze jakby byl jutro ,bo jutro jest ostatni dzien w ktorym czekaja na pieniadze (przez swieta nie robilem przelewu) a czekaja 12 dni kalendarzowych , wiec jak jutro nie wejda to moga anulowac zamowienie ale zobaczymy jutro jak to bedzie wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Dokładnie, pieniądze z banku wyszły dopiero dzisiaj, ponieważ wczoraj nie załapałeś się na sesję wychodzącą. Jeżeli dzisiaj nic nie dotarło do odbiorcy po południu, to wpłatę powinien otrzymać jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 @@pawel2208, teraz jak patrzalem u siebie na iPKO to juz tego przelewu nie ma w platnosciach oczekujących wiec juz wyfrunoł , zeby dolecial do jutra ... bo jutro 12 dzien - a tyle czekaja na pieniadze znaczy nie wiem czy dobrze licze bo zamowienie zlozone bylo 24 grudnia a jutro 4 sty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Nie wiem czy znam jakąś inną matematykę ale po mojemu 12 pełny dzień mija 5 stycznia o godzinie złożenia zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 @@gtb, heheehe hahahhaaaaaaa ja juz nie daje rady :thanks: oooooo przyslali przypomnienie przed chwila Thank you very much for your order number 24xxxxxx23You have chosen payment in advance but until today we haven't received any payment.Therefore we kindly ask you wether you want maintain the order or not.Without receiving your payment or your reply within 5 working days we need to cancel your order.Thank you very much for your understanding.Please use the following bank information for the money transfer:Account No.: 055 515 100Bank code: 380 700 24Bank: Deutsche Bank AGIBAN No.: DE26380700240055515100BIC: DEUTDEDB380ATTENTION:Please make sure to note your order number when transferring the money!Best Regards,H&S Bike-Discount GmbHWernher-von-Braun-Str. 1553501 GrafschaftGermanyVertretungsberechtigte Geschäftsführer:Dipl.-Ing. Ralf HeisigDipl. Volkswirt Christopher StahlRegistergericht: Amtsgericht KoblenzRegisternummer: HRB 23821USt. ID-Nr.: DE 204042912Phone: +49-2225-88 88 0Fax: +49-2225-88 88 199email: info@bike-discount.dewebsite: www.bike-discount.de czyli są zdenerwowani ze jeszcze nie doszło ...LOL Posłać im potwierdzenie ze zrobilem przelew ? jakie procedury ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Mozesz im wyslac potwierdzenie. Te info i tak wysyla automat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 odpowiedzialem na te info ze wyslalem i powinni miec jutro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Przy następnym zamówieniu - postaw nocnik pod stołem,będzie wygodniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 @@Tomek21001, nayebany? to do domu spać ... jakie to słabe....żenada orientuje sie ktoś czy w niemczech w ten piątek jest święto i tym samym dzien wolny od pracy? bo u nas jest i sklepy nie pracują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Niektóre landy na południu mają wolne , ale większość normalnie pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 dzieki za info , napisali mi przed chwila maila w odpowiedzi na mojego wczorajszego ze poczekaja dłużej i dziekują za info ale mysle ze jutro na bank bedzie pieniądz u nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 napisali mi ze pieniadze są juz u nich szly dwa dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Robi się z tego serial ... "B jak Bike-Discount" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 haha a patrzcie na to co mi napisali Your order 23424244 is now packed ! :D:D jak dostane tracking tez napisze a co hahahhaa informacja miedzy tym ze pieniadze doszly do nich a mailem o tym ze zamowienie spakowane czasowo wyniosło 8 godzin haha T jak telenowela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Zmieniam zdanie,sorry Popio. To z nocnikiem było na wyrost. Przepraszam. Nie nada się. Można nie zdążyć. Musi wystarczyć pielucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 JJJEeeeeeeeeeeee :voodoo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.