grzesiowu Napisano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 hej pytanie do ludzi którzy coś kupowali ostatnio i mają aktualną wiedzę mam 3 opcje wysyłki - najdroższa jest klar dla mnie natomiast te 2 tanie (darmowa oraz ta za 2 czy 3 funty/euro) kuszą ale budzą obawę czy to przypadkiem nie jest jakiś royal mail który po naszej stronie granicy przejmuje kochana Poczta Polska dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Nigdy nie miałem problemów z przesyłką z CRC. Niezależnie czy to była za 6eu czy darmowa po przekroczeniu jakiejś tam kwoty. Nawet jeżeli to bym RM to dochodziło bez problemu. To zawsze były przesyłki rejestrowane z śledzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Nie obawiałbym się też tego że na terenie kraju paczkę przejmuje Poczta Polska. Ostatnio bardzo dużo drobnych zakupów robię przez pocztę i paczki dochodzą bez problemu i czasem nawet na następny dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 ja tam na PP mam alergię przynajmniej jeśli idzie o paczki jak mam wybór to raczej stawiam na tę opcję która udział PP wyklucza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.