cyroniok Napisano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 mam do kupienia pedała pytanie oryginał czy podróbka w ogóle robią takie podróbki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 mam do kupienia pedała Masz do kupienia jednego pedała (w sensie geja), czy 2 dwa pedały do roweru? Ja chyba naprawdę zrobię sobie w podpisie odmianę tego słowa przez przypadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 A za ile masz je do kupienia? PEDAŁY nie PEDAŁA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyroniok Napisano 23 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 480zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Pedały na pewno oryginały, raczej nikt nie bawi się w podrabianie Cranków. Jakbyś się rozmyślił z kupna to daj mi kontakt do sprzedającego, bo chętnie kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Pedały na pewno oryginały, raczej nikt nie bawi się w podrabianie Cranków. A skąd ta pewność? Teraz da się WSZYSTKO podrobić, więc i pewnie to się da, dla sprawnego chinola nie ma rzeczy nie możliwych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 LOL , a widzisz jaka jest waga i jakość wykonania? Na 100% oryginały. Za bardzo przeceniasz chińczyków, aż tak dobrze to na pewno nie opanowali obróbki tytanu Zresztą jak kupujący ma wątpliwości to niech mi da kontakt do sprzedającego, chętnie bym wziął w takiej cenie jak nie mają luzów na skrzydełkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 A to nie te http://allegro.pl/pedaly-crank-brothers-i6656853753.html ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Pewnie tak, a i cena ponad dwukrotnie nizsza (no chyba ze ktos wykorzystal te zdjecia do swojej aukcji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyroniok Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 tak to ten sklep sprzedaje juz je odebrałem wygladają dobrze dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.