modrzew Napisano 1 Stycznia 2017 Napisano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Musisz wziąć pod uwagę że nie każdy ma od strzała kasę na to co by chciał , a jeździć chcę na coraz lepszym sprzęcie . Ok, czyli jak się ma napięty budżet to trzeba kupić coś dwa razy żeby z tego złożyć jedną rzecz, zamiast raz a porządnie? Skoku jak widać zmienić się nie dało, jakie wnioski? Warto było się napalać czy może jednak poszukać czegoś innego, czy będziesz się bronił do upadłego? Coś co nie do końca, mówiąc oględnie, pasuje, to nie jest żadna okazja. Chyba, że ktoś ma za dużo czasu i lubi się bawić w odsprzedawanie czy jakieś druciarstwo (nie mylić z majsterkowaniem). Rzadko kiedy na czymś takim nie stracisz. Edytowane 1 Stycznia 2017 przez modrzew Cytuj
popio Napisano 1 Stycznia 2017 Autor Napisano 1 Stycznia 2017 @@modrzew, oczywiscie ze bede trzymał swego , ze warto bylo kupic , taka sama sytuacja byla z reba neon green 120 skoku z jakiegos tak cuba za 230 euro , pozniej ta sama reba rok pozniej z BD kosztowala u nas 1500 pln( co bylo dla polakow extra okazja - osob ktorzy nie sa z forum i kupuja tylko w polskich sklepach ) i zostala wysprzedana bardzo szybko druga sprawa to taka ze jak faktycznie sie przekonam ze nie zmienie skoku to zmienie rame , nie widze w tym nic zlego trzecia sprawa to jak mi nie przypasi amor to go sprzedam za polowe drozej odrazu. a po czwarte już zaczynają być droższe i zaraz ich nie bedzie i bedzie gadanie ,,,, ze jak byly to mozna bylo brac o tkie moje przemyslenia ps ty mi przypadkiem nie polecalec tego amora ? tj minuty? Cytuj
waskij Napisano 1 Stycznia 2017 Napisano 1 Stycznia 2017 modrzew ale o co ci chodzi , ja kupiłem amor nowy w takich pieniądzach że nawet jak bym kupił drugi to i tak jeszcze z 500 będę do przodu , druga sprawa to mam ramę 1i 1/18 , a amor taper , doszły stery i 10 mm rama poszła w górę , czyli straciłem 10 mm skoku , geometria wiele nie ucierpiała , jeżdżę na amortyzatorze , a nie uginaczu ( przypominam wcześniej XCR ) więc jakby nie patrzyć same plusy . Idąc twoim tokiem myślenia to najlepiej od razu do banku po kredyt i kupić rower za 20 koła , pewnie będzie miał wszystko takie jak się należy . Cytuj
popio Napisano 12 Stycznia 2017 Autor Napisano 12 Stycznia 2017 siemanko wczoraj przyszedł amor , jest poprostu wyisty ,WIZUALNIE HEH bo technicznie jeszcze nie wiem jutro bede nabijal gwiazdke i miske sterow i jazdaaaaaaaaaaaaa Cytuj
Przemcio Napisano 3 Marca 2017 Napisano 3 Marca 2017 (edytowane) Popio i jak po testach?? Warto kupić ten wideł?? A jak Mańki zachowują się pod większa wagą jeźdźca?? Mam chęć na tego Mańka ale .....? Ja akurat nie potrzebuje zmieniać skoku bo potrzebuje 100mm. Edytowane 3 Marca 2017 przez Przemcio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi