morales Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam Wszystkich.Prosze o ocene firmy Berkner.Koszulki.spodenki,bluzy,kurtki,kolorystka,materialy itd.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Właśnie wczoraj kupiłem koszulkę rowerową dla mojej ładniejszej połowy. Cena 119zł. Kolorystyka zajefajna, bardzo intensywny pomarańcz. Materiał bardzo miły w dotyku, przypomina trochę grubą lycrę. Bardzo fajny patencik na zamek przy szyji, nie uraża. Ogólne wrażenie ok. Jak zachowuje się na trasie to nie wiem, jeszcze nie była testowana. :030: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morales Napisano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Dzieki za informacje,ale widze,ze cos temat nie ma wziecia.Moze sie rozkreci pozniej.Gdzies tu na forum wyczytalem,ze to topowa firma :!!: .Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Ja mam od chyba 2 miesięcy koszuleczke BERKNER'a i nie jest to jakis super wypas z jednego powodu ( troszkę się pruje ) ... Ogólnie bardzo miło się w niej jeździ, ale ten jeden defekt chociaż mi on tak strasznie nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Od 2 lat mam koszulke Berknera . Modelu nie pamietam , kosztowała 119 zl ( kupilem , bo byla przecenioona na 55 ) . Ogolnie swietnie sie sprawowała ale po jakims czasie wyciągnela sie , zrobila sie strasznie duza . Poza tym jest z jakiegos dziwnego materiału (pozostale moje koszulki maja inna fakture materialu ) . Szczerze mowiac nie dal bym duzo kasy za te ubrania . W promocji owszem ale tak to wole BCMa kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Road_King Napisano 24 Września 2006 Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Witam , a jak dla mnie firma ok. Mam kurtkę i spodnie długie z windstoperem oraz bieliznę, wszystko wykonane wzorowo, opłaca się kupić w firmowym sklepie w Knurowie, można nieźle przyoszczędzić jak się pogada z szefem. Ja jestem zadowolony i oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morales Napisano 27 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Cos malo tych opini,ale ktos zalozyl nowy temat w testach-koszulka Berkner Ultra Plus.Poczekamy-zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 No coz mam koszulke tej firmy materiał może być, można powiedzieć że szybko wysycha lecz jakoś bnapisów odblaskowych jest bardziej niż kiepski praktycznie stracisz je bo 2 jazdach. Koszulka z 2003 r. i od 3 lat nie mam napisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chniak Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Posiadam długie galoty FUN i szczerze mówiąc jest kilka minusów, jednak za cenę 99pln nie narzekam. Miłe w chłodniejsze dni, lecz mające jednak problemy z oddychaniem, ale to może dlatego że to nie lycry. U mnie się sprawdziły. Jak szukasz galotów na chłodniejsze dni to biegiem do Intersportu po te spodnie póki takie tanie W jakimś sklepie internetowym widziałem za ponad 200pln te portki a w samym Intersporcie przecena jest ze 189. Śpieszcie się zainteresowani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.