Skocz do zawartości

[odziez rowerowa]

morales

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie wczoraj kupiłem koszulkę rowerową dla mojej ładniejszej połowy. Cena 119zł. Kolorystyka zajefajna, bardzo intensywny pomarańcz. Materiał bardzo miły w dotyku, przypomina trochę grubą lycrę. Bardzo fajny patencik na zamek przy szyji, nie uraża. Ogólne wrażenie ok. Jak zachowuje się na trasie to nie wiem, jeszcze nie była testowana. :033: :030: :lol:

Od 2 lat mam koszulke Berknera . Modelu nie pamietam , kosztowała 119 zl ( kupilem , bo byla przecenioona na 55 ) . Ogolnie swietnie sie sprawowała ale po jakims czasie wyciągnela sie , zrobila sie strasznie duza . Poza tym jest z jakiegos dziwnego materiału (pozostale moje koszulki maja inna fakture materialu ) .

Szczerze mowiac nie dal bym duzo kasy za te ubrania . W promocji owszem ale tak to wole BCMa kupic :D

Witam , a jak dla mnie firma ok. Mam kurtkę i spodnie długie z windstoperem oraz bieliznę, wszystko wykonane wzorowo, opłaca się kupić w firmowym sklepie w Knurowie, można nieźle przyoszczędzić jak się pogada z szefem. Ja jestem zadowolony :D i oby tak dalej.

• 6 miesięcy temu...

Posiadam długie galoty FUN i szczerze mówiąc jest kilka minusów, jednak za cenę 99pln nie narzekam.

Miłe w chłodniejsze dni, lecz mające jednak problemy z oddychaniem, ale to może dlatego że to nie lycry.

U mnie się sprawdziły. Jak szukasz galotów na chłodniejsze dni to biegiem do Intersportu po te spodnie póki takie tanie :)

W jakimś sklepie internetowym widziałem za ponad 200pln te portki a w samym Intersporcie przecena jest ze 189.

Śpieszcie się zainteresowani

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...