fendi001 Napisano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Witam Forumowiczów, Mam prośbę o opinię i próbę wyceny roweru Specializaed S-works stumpjumper jak na załączonych zdjęciach. Czytałem o masie podróbek, bądź tzw. kopii, czy w tym wypadku istnieje takie ryzyko. Z góry dziękuję za pomoc i wszelkie cenne dla mnie opinie/spostrzeżenia. Pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MD11 Napisano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Podejrzewam, że to podróbka ramy z założonymi częściami z innych rowerów. Śmierdzi mi to na kilometr, omijałbym z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Tak mi się wydawało że to malowanie jakie znajome http://team29er.pl/t29er/ramy/1974-witeczna-promocja-specialized-stumpjumper-s-works-29er-poniej-2-000-pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 2 tyś za tego chińczyka można zaproponować, tylko uwaga: nie jeździć po górach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fendi001 Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Dzęki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi