username7 Napisano 19 Grudnia 2016 Napisano 19 Grudnia 2016 Witam wszystkich forumowiczów! Chciałbym poznać wasze opinie na temat pozytywnego wpływu magnesówna zdrowie oraz różnego rodzaju dolegliwości. Czy faktycznie pomagają ? Czy to tylko nasza podświadomośc ?Ostatnio trafiłem na bardzo ciekawą stronke poświęconą tej tematyce www.zdrowemagnesy.pl , zastanawiam sięteż nad zakupem tych magnesów ale niechciałbym wydać pieniedzy na marne więc proszę o opinie orazdoświadczenia związane z tą tematyką, z góry dziekuje oraz życzę wszystkim Wesołych i pogodnych Świąt , pozdrawiamgorąco
Kabuz Napisano 19 Grudnia 2016 Napisano 19 Grudnia 2016 Myślę, że może działać tak jak "samoleczenie metodą BSM, picie "ziół szwedzkich" na wszystkie dolegliwości. Najważniejsza jest wiara
Quell Napisano 19 Grudnia 2016 Napisano 19 Grudnia 2016 Po pierwsze,kiepska forma reklamy,róbcie to jakoś inteligentniej. Po drugie wolę magnez od magnesów,magnesy akceptuje tylko w pamiątkach na lodówkę i czujnikach na rowerze. Miałem magnetoterapię po kontuzji rowerowej,ale tylko dlatego,że była za free.
Gość Napisano 19 Grudnia 2016 Napisano 19 Grudnia 2016 Oho, kolejny nowy użytkownik co całkiem przypadkiem podaje link do jakiejś strony i coś tam nieśmiało wspomina. Polecam neodymowe, te to dopiero działają.
Quell Napisano 19 Grudnia 2016 Napisano 19 Grudnia 2016 Polecam neodymowe, te to dopiero działają. Działają,ale nie są zdrowe,wręcz niezdrowe ,znam przypadek uszkodzenia paliczka neodymowymi
Root Admin Mieciu Napisano 19 Grudnia 2016 Root Admin Napisano 19 Grudnia 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.