miskov17 Napisano 24 Lipca 2009 Napisano 24 Lipca 2009 jechałem na nim i żadnej rewelki ot fajny full. A czego się spodziewałeś, że będzie latał? 3000zł to nie taka kwota, by wymagać cudów...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Lipca 2009 Mod Team Napisano 24 Lipca 2009 Klaniam, No tak Zapomnialem dodac ze chodzi mi oczywiscie o X1 z przekonstruowana rama i tlumikiem umieszczonym pionowo - czyli 2009. Jedyny powazny zarzut brytyjskich testerow to niski, statyczny suport - 12.75 cala, po naszemu 32.4cm - co oczywiscie poprawia trakcje - niski srodek ciezkosci - ale na wyboistych i kamienistych trasach wzrasta niepomiernie ryzyko wywalenia pedalcem w glazik lub inszy pieniek OSTRO! I.
Kubus18 Napisano 24 Lipca 2009 Napisano 24 Lipca 2009 Klaniam,No tak Zapomnialem dodac ze chodzi mi oczywiscie o X1 z przekonstruowana rama i tlumikiem umieszczonym pionowo - czyli 2009. Jedyny powazny zarzut brytyjskich testerow to niski, statyczny suport - 12.75 cala, po naszemu 32.4cm - co oczywiscie poprawia trakcje - niski srodek ciezkosci - ale na wyboistych i kamienistych trasach wzrasta niepomiernie ryzyko ywalenia pedalcem w glazik lub inszy pieniek OSTRO! I. Dokładnie, w wersji 2008 jest to samo. Pedały bardzo lubią przeorać ziemię pod uprawę lub pogłaskać kamień. Nie jest to bardzo denerwujące i po kilku razach można już tego skutecznie unikać, ale faktycznie zaobserwowałem takie zjawisko, szczególnie widoczne podczas jazdy w tzw. rynnie.
Gość R3surrection Napisano 24 Lipca 2009 Napisano 24 Lipca 2009 a ja zawsze kłody przeskakuję swoją drogą tak pokrzywiłem ubjaki stare
Kubus18 Napisano 24 Lipca 2009 Napisano 24 Lipca 2009 a ja zawsze kłody przeskakuję swoją drogą tak pokrzywiłem ubjaki stare Swoją drogą ja tak właśnie skrzywiłem blat Race Face. Próbując przejechać przez kłodę zahaczyłem o nią blatem, zostawiając na drzewie ładne rozcięcie, blat naprostowałem młotkiem. R3surrection-ramy idealnej nie znajdziesz, najważniejsze to dobrać skok i geometrię do swoich potrzeb.
Gość R3surrection Napisano 24 Lipca 2009 Napisano 24 Lipca 2009 a to ? http://rowerowysklep.pl/rama-specialized-w...Path=157_22_216
Rulez Napisano 24 Lipca 2009 Napisano 24 Lipca 2009 Przed zakupem radzę przeczytać test w 5 nr.BB. - w dużym rozmiarze bardzo mułowato się prowadzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.