Skocz do zawartości

[rama] jaka do 3000 zł ? full

Ogór

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja bym kupił Cane Corso 2006 (wspierajmy polski przemysł rowerowy).

Kurcze też chyba zaczne składać cos do DH, tylko z kad kasa :lol: ?

Napisano

do dropow po 15 metrow nie kupisz nic w tej cenie :) ale spoko moze reaktywuja rampage jeszcze kiedys to z pewnoscia wygrasz(skaczesz z wyzsza niz bender)i kupisz sobie fajan ramka np banshe

Napisano

Ja bym kupił Cane Corso 2006 (wspierajmy polski przemysł rowerowy).

Kurcze też chyba zaczne składać cos do DH, tylko z kad kasa :lol: ?

tez tak myslalem

dc cane corso 2006 + manitou 4 way za ok. 4200 mozna kupic

Napisano

to chyba jestes najlepszy w polsce...na slope style w stalbach(taki europejski rampage+dirt itp))najwiekszy drop mial 12 i zeskoczyl go tylko jeden zawodnik...wiec jednak mozesz byc drugi ostatecznie....

Napisano

Nie no Ogór, troche przeginasz z tymi dropami. Podejdz sobie do jakiegoś średniego domu, wyobraź go sobie w 2 razy wyższego i zastanów się czy byś skoczył. W twoim albumie na pb jakoś nawet tych 3-metrowych dropów nie widzialem. Sory za OT, ale musiałem. Ostatnio straszną ścieme na forum i głupie pytania siejesz. Pzdr!

Napisano

tam sa stare fotki :D na nowym biku latam wyzej dalej ale niestety nie mam byt hamulcow zeby pokazac wszystko :D a 10m dropa jeszcze nie zamiescilem ale zamieszcze jak naprawie hamulce i bede skakal to zobaczycie ;p

Napisano

zadał pytanie jaka rama a Ty kordzio wyjezdzasz ze skacze czy nie skacze. Nawet jakby chcial sobie tylko ja na scianie powiesic, a stac go na to to czemu mu nie doradzic?

mysle ze któras z ramek od DC powinna wytrzymac.

Napisano

tylko po co kupowac rame za 3000 skoro ma wlasnie taka teraz i to calkiem porownywalna zwlaszcza jesli chodzi o skakanie i fektywnosc zawieszenia czy waga nie sa priorytetami

Napisano

no nie wiem czy Cane 2005 jest porownywalne z 2006 czy tez Presem 2006 bo to sa calkiem rozne ramki. Cane 2005 ma cos nie tak w sobie i niebardzo widzi mi sie to poza tym wolalbym cos nowego

Napisano

Najwyraźniej odkąd ostatnio zerkałem na miarkę, metr znacząco stracił na długości, skoro Ogór skacze 10m dropy, czyli gdzieś z wysokości trzeciego piętra.

Jesli tak naprawdę robisz (taaa... jasne), to sfilmuj i wyślij do dowolnej firmy rowerowej, a jestem pewien, że z przyjemnością sprezentują Ci coś ze swojej kolekcji, za możliwość firmowania swoich produktów Twoim imieniem, tudzież po prostu xsywą "Ogór". Może nawet nazwą Ogórem któryś ze swoich modeli. Serio. Pzemyśl to.

A swoją drogą, to na tej aukcji z Twojej sygnaturki, na której sprzedajesz tą ramę Cane Corso napisz może, że zaliczała ona 10-metrowe dropy, a nie (jak to ładnie, choć najwyraźniej niezgodnie z prawdą napisałeś) jeździła w "enduro". Sądzę, że kupujący dwa razy przemyślą swoją decyzję.

Wzorem Eci: Pozdrówko realistyczne

Napisano

Najwyraźniej odkąd ostatnio zerkałem na miarkę, metr znacząco stracił na długości, skoro Ogór skacze 10m dropy, czyli gdzieś z wysokości trzeciego piętra.

Jesli tak naprawdę robisz (taaa... jasne), to sfilmuj i wyślij do dowolnej firmy rowerowej, a jestem pewien, że z przyjemnością sprezentują Ci coś ze swojej kolekcji, za możliwość firmowania swoich produktów Twoim imieniem, tudzież po prostu xsywą "Ogór". Może nawet nazwą Ogórem któryś ze swoich modeli. Serio. Pzemyśl to.

A swoją drogą, to na tej aukcji z Twojej sygnaturki, na której sprzedajesz tą ramę Cane Corso napisz może, że zaliczała ona 10-metrowe dropy, a nie (jak to ładnie, choć najwyraźniej niezgodnie z prawdą napisałeś) jeździła w "enduro". Sądzę, że kupujący dwa razy przemyślą swoją decyzję.

Wzorem Eci: Pozdrówko realistyczne

ale wy sie czepiacie :| jak bede mial filma to pokaze skakalem jeszcze na dragu takie rzeczy a na tym niestety nie mialem okazji jeszcze bo hamulcow brak :)

Napisano

Ogor opanuj sie ;] , nie skoczyles 10m zapewniam cie , blad pomiarow , 10m to jest 2 pietrowy blok albo inaczej mowiac skakale z 3 pietra bloku... ;]

Napisano

Ogór czytam Twoje posty od dłuzszego czasu i widze ze trzeba je traktowac z przymruzeniem oka :)

dropy takie do 15m max no i ogolnie hardcoreowe skakanie
DOBRY MUSISZ BYC :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...