Arni220 Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 No w sumie tak, masz rację. Pytanie tylko, to po co wywalać ten blat 42z? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Pytanie tylko, to po co wywalać ten blat 42z? Tak jak pisałem, nie używam i wkurza mnie wygląd tej patelni Ogólnie przykręcając rockring (u mnie na papierze wychodzi że musiałby to być 38T) w sumie pojawia się substytut patelni, na wadze to już kwestia może 100 g, licząc ze skróceniem łańcucha... wiec chyba nie będę bawił się w półśrodki i zacznę zbierać na 1x11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 A no właśnie. Na minus jednak za 1x11 przemawia tylko stopniowanie pod góry. Teraz miałeś możliwość założenia ciaśniejszej kasety, więc tego się pozbędziesz, a jest to jeden z dwóch głównych powodów dla pozostania przy korbie 2rz. No ale jeśli jesteś świadom tego, to faktycznie 1x11 będzie dla ciebie tym bardziej, że wymagań wielkich co do zakresu nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_L Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 A tak wygladaja moje podkladki pod korbe ktore sobie zrobilem. Mam jeszcze 6 jak ktos by chcial kupic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Z czego wycinałeś? Malowałeś czy od razu materiał był czarny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 A tak wygladaja moje podkladki pod korbe fajnie wygląda......przerzutkę obniż o jakiś 1 cm. Tzn aby prowadnica była jakieś 2-3 mm nad blatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_L Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Stalowe. Na zdjeciu nie malowane jeszcze. Teraz na trenazerze smigam wiec nie spieszy mi sie z malowaniem. A przezutka jest 1mm nad kolem. Na zdjeciu zludzenie optyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.