blackdioniz Napisano 18 Grudnia 2016 Napisano 18 Grudnia 2016 Witajcie. Od jakiegoś czasu mierze sie z zakupem nowego roweru, wybór padł właśnie na Speca Diverge Elite DSW. Obecnie jeżdzę crossowym Giantem Roam 1 z tym, ze po roku użytkowania widzę, ze bliżej mi do roweru szosowego niż do MTB. Moje trasy to 70% drogi utwardzone, a pozostała cześć to lasy i ich szutry. Sporo czytałem o tym rowerze ale nie napotkałem żadnej polskiej recenzji tego roweru, szukam posiadaczy tego konkretnego modelu aby podzielili sie opiniami. Odnośnie tego Speca mam pytanie o suport Praxis BB30, czy jest to suport z łożyskami zewnętrznymi bo w necie także są rożne modele, czy ktoś z Was miał styczność z takimi suportem i jakie są opinie na jego temat?
Root Admin Mieciu Napisano 31 Grudnia 2016 Root Admin Napisano 31 Grudnia 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.