Gość Natalia Napisano 15 Grudnia 2016 Napisano 15 Grudnia 2016 Czesc, Szykuje sie do kupna nowego roweru. Dotąd jeżdziłam na takim starym gracie, a potem na typowym góralu z amortyzowaną ramą. W sezonie jezdze rowerem do pracy, a ze mam 25 km w jedna strone, to troszke sie napedałuje. I teraz takie pytanko, do małych, drobnych itp to ja nie naleze. Jaki polecacie rowerek? Co myślicie o używkach? Jak na moje rama 21' i koła 28' to koniecznosc przy moim wzroście, amortyzacja tylko w przednich widłach i koniecznie regulowana kierownica. Musi mieć barażnik, bo sakwy latem i kilkudniowy wypad to norma. Najbardziej mnie interesuje co sadzice o uzywanych, bo nie moge wydac wiecej jak 1000 zł.... Czy warto? Czy lepiej może jakiś taki typu Decathlon za 1200 zł???? Napiszcie mi na maila natalia.herezo@wp.pl Dzięki
GTZaskar1991 Napisano 15 Grudnia 2016 Napisano 15 Grudnia 2016 Popraw tytuł tematu, bo wyląduje na śmietniku.
MikeSkywalker Napisano 15 Grudnia 2016 Napisano 15 Grudnia 2016 A co to, jakaś zbiórka adresów e-mail?
Pablo59 Napisano 15 Grudnia 2016 Napisano 15 Grudnia 2016 trekkingowy, najlepiej jak by miał sztywny widelec (niewiele stracisz rezygnując z pseudoamortyzacji przodu - poza niepotrzebnym balastem ) Żeś dużą damą jest zdradziłaś - czy rama męska takoż zamiast damskiej ?
FormickiBike Napisano 19 Stycznia 2017 Napisano 19 Stycznia 2017 Akurat jeżeli chodzi o używane rowery to jest to moim zdaniem ostateczność i musi być ona z naprawdę dobrego źródła w stanie który umożliwia jazdę, inna sprawa ze też nikt nie da Ci na niego gwarancji co jest chyba największym minusem. Ile dokładnie cm wzrostu masz? Wtedy będziemy mogli dopasować odpowiednią ramę.
Pytanie
Gość Natalia
Czesc,
Szykuje sie do kupna nowego roweru. Dotąd jeżdziłam na takim starym gracie, a potem na typowym góralu z amortyzowaną ramą.
W sezonie jezdze rowerem do pracy, a ze mam 25 km w jedna strone, to troszke sie napedałuje.
I teraz takie pytanko, do małych, drobnych itp to ja nie naleze. Jaki polecacie rowerek? Co myślicie o używkach?
Jak na moje rama 21' i koła 28' to koniecznosc przy moim wzroście, amortyzacja tylko w przednich widłach i koniecznie regulowana kierownica.
Musi mieć barażnik, bo sakwy latem i kilkudniowy wypad to norma.
Najbardziej mnie interesuje co sadzice o uzywanych, bo nie moge wydac wiecej jak 1000 zł.... Czy warto?
Czy lepiej może jakiś taki typu Decathlon za 1200 zł????
Napiszcie mi na maila
natalia.herezo@wp.pl
Dzięki
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.