Colonel Napisano 13 Grudnia 2016 Napisano 13 Grudnia 2016 Może to zabrzmi głupio, ale dolne lagi z amortyzatora bardzo gryzą się z moją nową rama i zastanawiam się jak zmienić ich kolor bez ponoszenia jakiś gigantycznych kosztów. Czy się ktoś z Was w malowanie lagów ? Ewentualnie oklejanie ich bądź pryskał guma w sprayu ?
ACTIVIA Napisano 13 Grudnia 2016 Napisano 13 Grudnia 2016 Nie maluj dolnych lagów proszkowo, Sam tak próbowałem i tuleje ślizgowe się zniszczyły, Kumpel sobie wziął kupił konkretną farbę w spray i pomalował sobie te lagi. Farba trzyma się bardzo dobrze
woojj Napisano 13 Grudnia 2016 Napisano 13 Grudnia 2016 Ja widziałem zdeformowane golenie magnezowe- proszek ;-((( Malowanie tradycyjne.
vdcmike Napisano 13 Grudnia 2016 Napisano 13 Grudnia 2016 Wspomniana folia w sprayu jest ok. Można uzyskać efekt wizualny np. czarnej anody.
Colonel Napisano 13 Grudnia 2016 Autor Napisano 13 Grudnia 2016 No właśnie o plastidipie myślałem bo to w zasadzie bezinwazyjne i daje pole manewru jakby coś poszło nie tak Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka
ACTIVIA Napisano 14 Grudnia 2016 Napisano 14 Grudnia 2016 Poniżej przykład https://youtu.be/BuVOMBtXUI8
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.