c1ach Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Piter, w nowym rowerze czasem takie rzeczy się dzieją. Oczywiście mam na myśli drobne cykanie, nie jakieś grzmoty. Najczęściej pomaga ponowny montaż podejrzanych elementów z zachowaniem zasad warsztatowego savoir-vivre Najprościej dać go na pierwszy serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 A może być po prostu tak że jakiś piach albo coś innego wlazło do zawieszenia, może pedałów i stuka pod obciążeniem czy podczas pracy zawieszenia na podjazdach (prędkość niższa więc i więcej dźwięków słychać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 29 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Oddam go na servis mam go na gwarancji po co mam sam grzebać Nie potrzebnie głowę wam zawracam , dziś się w sumie pytałem w servisie mówił ze może być to suport Ale spoko i servis tak mu się należy pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.