Skocz do zawartości

[buty] do 230zl

Zbyhoo

Rekomendowane odpowiedzi

jasne aktualnie mozesz kupic w tej cenie shimano 072 calkiem fajne buty sporo osob je ma i chwali od siebie dodam jednak ze sadze iz warto dolozyc pare zlotych do modelu z trzema rzepami czyli 120(moje maja juz pod 8000 i nie moge narzekac)rownież widzialem ciekawa propozycje northwavea w cenie ponizej 250zł z zatrzaskiem ale nie pamietam modelu ani nie potrafie nic powiedziec ciekawego na ich temat ponadto

O widzę, że idealnie trafiłem na temat :)

Jak to dobrze mieć kuzyna bikera :) Pożyczył mi butów i pedałów SPD. Dzisiaj pierwszy raz w życiu na nich jeździłem. I jakie wrażenia?? KUPUJE SOBIE SPD!!! :D hehehe.

Też dysponuję kwotą ~250zł i właśnie chodziłem po allegro wypatrzyłem też te specialized. Rainier możesz coś więcej o nich napisać? Z jakimi pedałkami współpracują u Ciebie ( ja sie prawdopodobnie pokuszę na M520) ? Czy gdy jest błoto to ciężko sie wpiąć?

Takich wypasionych butów, jakie mi kuzyn pożyczył sobie niestety nie kupie. On za nie dał (pare lat temu) 540zł. Ja tyle za buty nie dam :P Ale trza przyznać że te jego są wygodne :D

A macie jeszcez jakieś propozycje ?? Czy brać pod uwagę tylko te 2 modele butów (shimano i specialized) ???????

ja chce sie zaopatrzyć w Shimano SH-MO72, na Allegro widziałem po 209zł + przesyłka. musze skoczyc do mnie do sklepu zobaczyć czy mają takie i przymieżyc sobie :P, bardzo dużo pozytywnych opinii słyszałem o tych Shimano, swego czasu interesował mnie te Specializedy ale jakos odeszłem od tego.

Oczywiście bedą to moje pierwsze buty SPD, na zime planuje dokupic espedałki 540 i wtedy bede dopiero smigał w komplecie :) na razie

Wreszcie. Kupiłem 540tki i juz nawet je zalozyłem. Najwiekszą trudnosc miałem z dopasowaniem bloków w bucie. ale niestety juz dzisiaj sobie nie wyjde na rower bo jurto mam spr z chemii :) Ale powpinałem i powypinałem sobie w pokoju. :D

Podsumowujac:

Buty Specialized Sport 2006 czerw-czarne + Pedały SH PD-M540+ imbus 8mm z castoramy = 400zł

Troche dużo ale mam satysfakcje bo całą kasę zarobilem w wakacje sam :)

i ja mam tez problem tzn sam sobie go stworzylem :) na poczatku bylem w 100% prezkonany ze kupie shimano 072 ale buszujac po necie znalazlem specialized i jakos wygladaja barzdiej agresywnie, i teraz pytanie wiem ze co czlowiek to inna opinia ale ktore buty wybrac??

aha i jeszcze jedno chodzi o podeszwe ktora mocniejsza i o wentylacje??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...