marylin17 Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Cześć. Do tej pory jeździłem na rowerze krosowym, ale planuję od pewnego czasu zakup roweru szosowego, aby zwiększyć zasięg. Mój budżet na ten cel to ok. 2000zł. Mam 180cm wzrostu i ważę ok 92kg. Przeglądając lokalne oferty znalazłem rower marki FUJI: https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-rower-szosowy-CID767-IDilZi3.html#fe106960b4 Co myślicie o rowerach tej marki? Czy według Was warto brać wolne i pojechać zobaczyć ten rower (sprzedawca twierdził, że rower trzyma w pracy, gdzie jest do godziny 14). Dodatkowo stwierdził, że może go sprzedać bez licznika opuszczając z ceny 200zł. Pytając o wiek roweru, nie potrafił tego stwierdzić ponieważ kupił go jeszcze od kogoś innego. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to wytarcia na ramie w okolicach napędu na trzecim zdjęciu, dlatego zastanawiam się czy jechać go obejrzeć, czy odpuścić i poszukać jeszcze czegoś innego. Wszelkie sugestie mile widziane Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Moim zdaniem nie jest wart brania wolnego w pracy. Fuji dobra marka, ale ten sprzęt ma juz pare ładnych lat. Za 2200 masz w decathlonie tribana 520, niby osprzęt klasę niższy, ale dzisiejsza sora podniosła znacznie poziom, więc kto wie, moze jest lepsze od tiagry z olx. Do tego całkowicie nowy, z gwarancją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel86 Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 uzbieraj parę stówek i kup Rometa na Tiagra 4700 za 2800 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.