k3moneV Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Witam chciałbym zapytać się bardziej o jakość i sprawowanie Sramów oraz czy warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Miałem styczność w sumie z 4 nowymi sztukami tych hebli, dwa rowery. W jednym spuchły uszczelki w ciągu miesiąca lub dwóch (nie pamiętam dokładnie) od pierwszego użycia. Musiałem wymienić tłoczek podawczy w klamce. Producent podaje że opracował zupełnie nowy hamulec stosując nowe materiały. Jedną z wad Sramów była podatność uszczelek na puchnięcie. W RS stało się to samo co w starszych modelach/sztukach, więc jak dla mnie postępu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k3moneV Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Czyli lepiej brać slx czy coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Nie wiem, może to był pech. Jednak dla mnie to się kompletnie gryzie z zapewnieniami producenta. Ja oceniam taką wpadziochę uwzględniając to co było wcześniej, to, o czym pisze producent (wielkie zmiany) i to co jest - przynajmniej do tej pory. Moim skromnym (skrzywionym) zdaniem jeśli producent pisze o POPRAWIANIU pewnych rzeczy to albo tego nie zrobił albo jestem wybitnie naznaczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.