Horaccy Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Witam wszystkich, potrzebuje na gwałt nowych butów na rower, bo dotychczasowe po prostu się rozleciały. Mój budżet to 600 zł. Natrafiłem na ofertę Northawe i model Scorpius 2 plus, w czarnej kolorystyce, bardzo mi przypadł do gustu, tak samo jak użyty system wiązania. Mam w planach wystartowanie w min. trzech maratonach w tym sezonie i jezdze praktycznie codziennie, więc buty nie mają lekko, a zależy mi na żywotności. Czy możecie mi powiedzieć coś o tych butach ? Co jeszcze ciekawego dostanę w tej ofercie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Niedawno kupiłem właśnie te NW Jestem bardzo zadowolony. Są sztywne, może karbon to jeszcze nie jest, ale naprawdę dają radę. Wiązanie jak na razie bezproblemowe, szybkie i wygodne. Plus taki, że w razie czego części dostaniesz w praktycznie każdym sklepie NW (no ale ile to będzie kosztować to inna sprawa ). Jak dla mnie bardzo przewiewne, siateczka na bokach jest naprawdę cienka. Wagowo nic specjalnego, tyle co Shimano M089. Minus taki, że mając wąska stopę i dociągając but rzepem materiał w tamtej okolicy się nieładnie zagniata. Rozmiarówkę masz w internetach, ale potwierdzę to, że rozmiar albo pół mniejszy albo taki sam. Trzy maratony to nawet we wspomnianych Shimano da radę (sam w sektorze czułem się z nimi biednie na 20 maratonach w tym roku ), więc te NW jak najbardziej się sprawdzą. Porozglądaj się na wiggle za Sidi. Czasem trafi się dobra promocja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horaccy Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 No i takiej opinie oczekiwałem i co do tych butów, nie mam już więcej pytań. Zamawiałeś z tej strony wiggle ? Tak przeglądam ich ofertę i mają bardzo konkurencyjne ceny, a co do Sidi, to jasne, marzy mi się wysoki model włoszczyzny, ale chyba mnie jeszcze nie stać na taki sprzęt, bo by kupić te NW to muszę porobić trochę nadgodzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Byłem o krok od zakupu na wiggle Trafiła się jednak okazja na miejscu Sam sklep ma dobre opinie. Chodziło mi właśnie o promocje Czasem zostanie jakiś jeden rozmiar Sidi to i do -70% jest, więc warto wypatrywać, a nuż się trafi rozmiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.