gnomon69 Napisano 10 Grudnia 2016 Napisano 10 Grudnia 2016 Witam czytałem na forum recenzje o różnych kamerach. Mój wybór padł pomiędzy tymi dwoma. Chcę ją testować głównie w terenie enduro, fr, dh. Testowałem gopro2 i byłem zadowolony. Która wybrać jeśli chodzi o gopro 2 to tylko używki dostanę do 400 zł. xiaomi dostanę za ok 450 zł. Która wybrać. Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.
gnomon69 Napisano 10 Grudnia 2016 Autor Napisano 10 Grudnia 2016 Zwróciłem na nią uwagę ale nie wiem jak z Jakością i Wytrzymałośią. Zwróciłem na nią uwagę ale nie wiem jak z Jakością i Wytrzymałośią.
c1ach Napisano 10 Grudnia 2016 Napisano 10 Grudnia 2016 W tej cenie duże znaczenie mają akcesoria - Xiaomi i inne chińczyki wyjdą taniej. Uchwyty i inne bzdety do GoPro mogą kosztować więcej. To już musisz sobie policzyć. Baterie Xiaomi są w podobnych cenach co GoPro 2 , z tą różnicą że do Xiaomi dostaniesz najtańsze zamienniki (nawet za 15 zł). Dobrze jest mieć przynajmniej 3 sztuki, to daje komfort Używam Xiaomi Jestem zadowolony, obraz czasami drży, ale w tej cenie po prostu musi. Szkoda, że nie ma gniazda na mikrofon... Woziłem ją sporo czasu w wilgotnej kieszeni, upadła kilka razy, sporo jechała na kierownicy - póki co działa jak nowa.
gnomon69 Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Napisano 11 Grudnia 2016 Akcesoria mam zależy mi tylko na samej kamerze. Ewentualnie wodoszczelnej obudowie bo tego nie mam. Xiaomi są też z tego co czytałem kilka modeli różniących się optyką. Myślałem bardziej nad wersją europejska na podzezespolach sony Ten eken mnie zaciekawił. Filmy na yt w ruchu wyglądają rewelacyjnie. Cena podobna do xiaomi Tylko zastanawia mnie jedna rzecz optyka w tej kam kręci w 4k a zdjęcia 12 megapikseli.
lkomarnicki82 Napisano 11 Grudnia 2016 Napisano 11 Grudnia 2016 A używał ktoś tego ekena? Teraz jest jakiś nowy h8 pro chyba. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
gnomon69 Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Napisano 11 Grudnia 2016 Czytałem recenzje na temat ekena i jakoś mnie odrzucił. Z relacji praktyka a nie reklamy super kamerki za śmieszne pieniądze. Juz bardziej skłania w mnie w stronę xiaomi na oficjalnej stronie polskiej za 450 zł. Myśle ze go pro 2 da gorszy obraz i podobną stabilizację obrazu. Sterownie z poziomu telefonu przy xiaomi a go pro na oko w ustawieniu i nagrywanie na ślepo troszkę. Nie moge podjąc decyzji bo jedna i 2 ma za i przeciw
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.