Kforum1 Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Witam W crossie z przodu mam amortyzatory RST Vogue Air air, lock out, 1.5" tapered steerer (60 mm) Nigdy z tym przodem nic nie robiłem,po 3 sezonie (rocznie ok 3-4 tyś) mam wrażenie,że już nie działa jak na początku,jest jakby bez powietrza i bardzo lekko chodzi-nie amortyzuje już tak dobrze. Czy te amortyzatory się jakoś reguluje,ustawia? Czy dam radę zrobić to sam czy oddać do serwisu? Jestem zupełnie zielony w tym temacie,wybaczcie Edytowane 8 Grudnia 2016 przez Kforum1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 przez ten czas bez serwisu rower może nadawać się jedynie na złom , zrób serwis , na int powinny być manuale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekhs Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Amortyzatory przede wszystkim się serwisuje, najlepiej regularnie Jeśli jesteś całkiem zielony to chyba lepiej będzie oddać do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi