lichak Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Witam Potrzebuje kupić korek do lyrika(2012-2013) abym mógł włożyć tokeny, tylko nie wiem jaki będzie odpowiedni. Proszę o propozycje i rady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekhs Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 11.4018.012.004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 9 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Szukałem, ale nigdzie nie znalazłem do kupienia, jedynie ebay z usa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonika Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Na https://www.bike-components.de na pewno będą mieli. W Polsce nie kupisz . Edytowane 9 Grudnia 2016 przez Fonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 9 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Dzięki, już godzinę temu zamówiłem, właśnie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi