welo Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 co myślicie na temat zbudowania szosówki na ramie trekingowej a konkretnie na ramie unibike voyager?jakie ramy mozecie polecić ewentualnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 budowanie szosówki na ramie trekingowej Na tej ramie możesz zbudować co najwyżej przełajówkę pod warunkiem że wykombinujesz mocowanie do linki pod Canti Imho o wiele lepiej jest qupić ramę typowo szosową na zdrowie ci to wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
welo Napisano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2006 no to moze polecisz mi jakąś dobrą rame? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badb Catha Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A cena?? Konkretnie do ramy, i konkretnie do całej szosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brateczek Napisano 19 Października 2006 Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Rama do trekingu ma trochę inną geometrię, i raczje trudno od niej wymagać wspaniałych właściwości do jazdy po szosie, która z natury rzeczy jest raczej prędkościowa. Jeżeli już budować rower szosowy za małe pieniądze, to polecam raczej najtańsze ramy szosowe Accenta, Forta, Authora, czy też Treka, o ile uda Ci się znaleźć. Powodzenia przy wyborze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 19 Października 2006 Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Ja polecam jeszcze rzucić okiem na ramki Olsha... www.bikom.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qla Napisano 20 Października 2006 Udostępnij Napisano 20 Października 2006 co myślicie na temat zbudowania szosówki na ramie trekingowej a konkretnie na ramie unibike voyager?jakie ramy mozecie polecić ewentualnie? ja tez sie nad tym zastanwiałem i wiem,z enajlepsza dla celów predkosciowych rama jest rama szosowa, tak jak ktos pisał ale... moje potzrbey sa inne troche i jesli bede budoał rower szosowy to pewnie w oparciu o rame trekingowo poniewaz: a) można zamontowac V-brakei lub nawet tarczówki rower nie bedzie super lekki(wytrzymałe koła, koszty itd;P) i bardzo wysokie predkosci beda mi zbędne c) nie bede sie scigac a tylko jeździc rekracyjnie d) koszty e) komfort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.