Chleje24na7 Napisano 5 Grudnia 2016 Napisano 5 Grudnia 2016 Stan manetek Bardzo dobry wizualny i techniczny. W komplecie monitorki+kapsle Zdjęcia wrzucę jutro. Manetki SL-M770 Deore xt 3x9 mogę przerobić dla kupującego aby miały funkcje multi release, aby zrzucały na mniejsze koronki z tyłu o 2 Cena 250zł wraz z kosztami wysyłki Nie wysyłam za pobraniem. Dla chętnych którzy mają wątpliwości co do uczciwości (rozumiem to i popieram) wystawiam na Allegro.
Kabuz Napisano 5 Grudnia 2016 Napisano 5 Grudnia 2016 Teraz dostaję powiadomienie na maila jak ktoś doda post w temacie, tak żeby mi nie umknęło.
Chleje24na7 Napisano 5 Grudnia 2016 Autor Napisano 5 Grudnia 2016 Jak coś możesz je w Łodzi obejrzeć :>
Mod Team safian Napisano 7 Grudnia 2016 Mod Team Napisano 7 Grudnia 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.