adrianknk Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Hej! Niedawno stałem się posiadaczem Orkana 3.0 w wersji męskiej modelowo 2016 rok. Nie mogę nigdzie znaleźć informacji na temat stopki do tego modelu. Czy to ma być podpórka montowana centralnie czy na tylny widelec? Chciałbym oryginalną Rometa więc proszę o informację którą powinienem wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Podpórka na tylny widelec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Nie masz tam 2 nagwintowanych otworów w odległości 18 mm od siebie, na tylnym dolnym "widelcu" po przeciwnej stronie niż kaseta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianknk Napisano 4 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Mam jeden widoczny nagwintowany otwór a drugi jest od wewnętrznej strony dolnego widelca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Potrzebujesz takiej https://www.centrumrowerowe.pl/akcesoria/podporki-rowerowe/p,podporka-rowerowa-aks-530-rs-24-29-cali-czarna-author,434102.html?_pli=e0a49f , sprawdzone przez jednego z forumowiczów http://www.forumrowerowe.org/topic/206400-bagaznik-i-nie-tylko-romet-orkan-30-bagaznik-blotniki-nozka-i-inne-akcesoria/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Nie ma 2 od wewnetrznej strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klark Napisano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Jak rama jest taka sama jak w 4.0 to tylko takie na obejme tylnego widelca. Ta nóżka która podał @gtb wygląda ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.