rawracer Napisano 2 Grudnia 2016 Napisano 2 Grudnia 2016 Witam. Może ktos polecić konkretny model sterów na łożyskach maszynowych które są ogolnodostępne,mają standardowe wymiary.
tobo Napisano 2 Grudnia 2016 Napisano 2 Grudnia 2016 Standardowe wymiary? czyli stery zewnętrzne, a-head? A ile chcesz za to maksymalnie zapłacić?
rawracer Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Napisano 2 Grudnia 2016 Chodzi mi o zewnętrzne stery ahead tylko pisząc standardowe wymiary mam na myśli wymiary standardowe łożysk. Żeby były ogólnodostępne np skf... Do stowki tak myślę wydać za ten komponent.
tobo Napisano 2 Grudnia 2016 Napisano 2 Grudnia 2016 Kardridże stosowane w sterach jako łożyska nie są typowymi łożyskami maszynowymi. Typowe wymiary takich kardridży to zewnętrzna średnica 41 mm. http://allegro.pl/cane-creek-lozysko-sterowe-40-41mm-1szt-cyklomania-i6590150975.html To typowy kardridż do takich sterów.
rawracer Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Napisano 3 Grudnia 2016 Z kardridzami się zgodzę. Nie wiem czy kojarzysz stery DM Monster tam były normalne łożyska bez żadnych kątów. O takie stery mi chodzi właśnie.
rawracer Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Napisano 6 Grudnia 2016 Już wiem. Jakby ktoś był zainteresowany to stery Neco h292 maja zwykle łożyska ogólnodostępne.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.