Skocz do zawartości

[regulacja] regulacja od żułwia do antylopy :-)

bike5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam Rock Shox Reba , pokrętłem które znajduje sie pod amorkiem zrobiłem na max na żółwia , i odbiłem 5 pstryknięć w stronę antylopy ;-) nie chcę mi się kręcic dalej wiec chciałem spytać czy to mniej więcej jestem w połowie pomiędzy żółwiem a antylopą ;-) eheheh ..

Napisano

Żułwia powiadasz?

Mogę Ci współczuć bo nie wiem czy to kiepskie poczucie humoru, lenistwo czy po prostu uważasz że to jest śmieszne pokrętło z zwierzaczkami.

Napisano

HarveyDent przyjrzałem sie temu malunkowi i muszę potwierdzić to zając ;-) hehe a tak na serio to bardzo powoli testuje nowy amor i codziennie o jeden pstryczek dalej dzis było 5 piątym ...Przypomne zaczynałem od strony żółwia od 3 pstryczna w strone zajaca...Jutro testuje na 6 ;-) I ponawiam pytanie ile pstryczków zostało do zajączka ??? 

Napisano

Czyli to jednak nie jest Trollowanie, do czego ten świat zmierza...

Napisano

hahahh :-) Tabo rowery to chyba twoja religia , widzę ze nie można tutaj żartować bo można kogoś wkurzyć ;-) 

mam po prostu bardzo dużo cierpliwości w sobie i zastanawiam sie ile jeszcze bede musiał przekrecac te pokrętło ;-) a ze nie jestem zbyt ciekawy wiec na razie po jeden raz dziennie ;-) ale z doświadczenia wiem ze z takich dziwnych tematów czasem rodzą sie ciekawe dyskusje ;-)

• Mod Team
Napisano

widzę ze nie można tutaj żartować bo można kogoś wkurzyć ;-)

nie, nie można żartować - fakt, i to że można kogoś wkurzyć to też fakt. Na przykład mnie można wkurzyć - vide profil i kolejne ostrzeżenie dla Ciebie...

i zastanawiam sie ile jeszcze bede musiał przekrecac te pokrętło

obawiam się że w takim tempie otrzymywania ostrzeżeń już niedługo nie będzie mógł podzielić się z nami tą nowiną.

ale z doświadczenia wiem ze z takich dziwnych tematów czasem rodzą sie ciekawe dyskusje

mam dużo większe doświadczenie w tej materii od Ciebie i obawiam się że muszę Cię rozczarować...

Napisano
mrmorty Masz problemy emocjonalne w takim razie ;-)  nie wiesz co zrobić z nadmiarem emocji i na kim się wyżyć? , Dobra rada idź na rower i się zmęcz ;-) wrócisz pogodniejszy i bardziej przyjazny dla otoczenia ;-) .ja puki co nikogo nie obrażam z nikogo się nie śmieje jedynie sobie żartuje ;-) z malunków na amortyzatorze ;-) jesli za to dostaje od ciebie ostrzeżenia jako moderatora  to znaczy ze musisz się bardziej wyluzować ;-) 

Napisano

hahahh :-) Tabo rowery to chyba twoja religia , widzę ze nie można tutaj żartować bo można kogoś wkurzyć ;-) 

mam po prostu bardzo dużo cierpliwości w sobie i zastanawiam sie ile jeszcze bede musiał przekrecac te pokrętło ;-) a ze nie jestem zbyt ciekawy wiec na razie po jeden raz dziennie ;-) ale z doświadczenia wiem ze z takich dziwnych tematów czasem rodzą sie ciekawe dyskusje ;-)

Jak piszesz do mnie to mógłbyś przynajmniej prawidłowo podać mój nick. 

Jest tu masa durnych tematów. Ten też taki jest. 

Robisz tu śmietnik.

Napisano

tobo wypowiadaj się zatem w bardziej ambitnych tematach ;-) i nie wchodź na mój , no chyba ze ci się nudzi to zapraszam :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...