mtb_rider Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Mam zamiar jechac w trase jak w temacie w jedna strone gorami a powrot asfaltem (badz w skrajnym przypadku PKP), i sie zastanawiam jak sie spakowac :/ do sakw to raczej nie bo to szlaki gorskie (chyba ze sadzicie inaczej) a do plecaka nie wiele wejdzie, ma ktos jakis pomysl ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajman Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Bez wsparcia to może być ciężko. Musiałbyś się strasznie ograniczyć i trafić na dobrą pogodę. No i mieć farta, żeby nic się nie zepsuło, bo narzędzia i części zamienne to Ci raczej się nie zmieszczą. Mieszkanie na kwaterach/ schroniskach i jedzenie w barach itp. to oczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koco Napisano 24 Września 2006 Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Moi kumple przejechali beskidzki szlak na "lekko" tzn narzedzia i jakas kurtka. Wez najpotrzebniejsze rzeczy bo to jest gorska trasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 24 Września 2006 Udostępnij Napisano 24 Września 2006 a Ciebie koco to ja chyba wczoraj w Wapienicy widziałem ja bym wziął: kilka imbusów, rozkuwacz do łańcucha, łyzki do opon, dętka i raczej nic wiecej nie potrzeba z narzedzi a pozatym: coś cieplejszego do ubrania (zalezy jaka pogoda - bo jakby w dzien było po 30*C to raczej nie ma sensu), spiwór jakis może, troche jedzenia żeby nie trzeba było płacic 3x drożej w schroniskach no i gotówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtb_rider Napisano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2006 hmmm ... tak jak myslalem tylko jest jeden problem - na tarnice nie wyjedziemy legalnie o ile wogole bedziemy probowac ryzykowac (kolejny raz nielegal ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.