Foxie Napisano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Witam wszystkich Mam nie typowe pytanie.czym skutkuje założenie dampera 190 mm do ramy o długości montażowej 200 mm.dodam ze rama nie ma regulacji w postaci kilku otworów do montażu różnej długości damperow.Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekhs Napisano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Skopaną geometrią i możliwym uszkodzeniem ramy przy dobiciu dampera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxie Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Tzn ze nie da z tym nic zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekhs Napisano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 jaki skok miał oryginalny damper i ten 190? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxie Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Teraz mam dampera 190 mm pękła mi rama i podoba mi się nowa i tania ale długość montażowa jest 200. Damper ma 51 mm skoku.a stara jak i nowa rama 120 mm skoku. Damper ma 51 mm skoku a stara jak i nowa rama 120 skoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi