Ptaszek Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Czesc gdzie moge kupić hamulec TEKTRO IO lub Aquilie ?? prosze pomużcie bo nigdzie nie moge ich znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
specjalized Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 ja kupiłem Aquilw w łodzi w sklepie za 139zł zajeden hampel, a w necie to kiedyś na allegro widziałem ale zradko są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Chodzby tutaj. Trzeci link zwrocony przez google. musiales sie bardzo starac zeby tego nie znalesc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaszek Napisano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Wielkie dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.