szymon013 Napisano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Witam , chciałbym się zapytać jaka kamerę rowerową polecacie ? Szukam kamery , która będzie dosyć przyzwoicie nagrywała . A także , żeby wytrzymała minimum 1,5 godziny . Na oku mam dwie kamery : Gopro Hero 4 session i Polaroid CUBE . Gopro można zamontować na szelki tz. mieć ją na klacie . Czy w Polaroid Cube też byłaby taka możliwość ? Bo szukam wszędzie i nigdzie nie znalazłem takiej możliwości , może ktoś doradzi czy by była taka opcja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roxorloops Napisano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Ja od siebie mogę polecić go pro. Mega dopracowana aplikacja do obsługi kamery, jakość na przyzwoitym poziomie wykonanie również no i mnogość akcesoriów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zomg Napisano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Nie lepiej jakiegoś chinola typu SJCAM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jgrabowski Napisano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Nie lepiej jakiegoś chinola typu SJCAM?Mnie akurat kostka m10 sjcam nie powaliła... Chciałem oszczędzić i kupiłem. Przy pierwszym kontakcie połamał się przycisk.Oddałem i kupiłem Garmin Virb XE, który moim zdaniem jest świetny (obudowa, stabilizacja, jakość, współpraca czujnikami i "nakładki" w sofcie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
entrakt Napisano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Witam , chciałbym się zapytać jaka kamerę rowerową polecacie ? Szukam kamery , która będzie dosyć przyzwoicie nagrywała . A także , żeby wytrzymała minimum 1,5 godziny . Na oku mam dwie kamery : Gopro Hero 4 session i Polaroid CUBE . Gopro można zamontować na szelki tz. mieć ją na klacie . Czy w Polaroid Cube też byłaby taka możliwość ? Bo szukam wszędzie i nigdzie nie znalazłem takiej możliwości , może ktoś doradzi czy by była taka opcja . Lamax na dniach wydaje lub już wydał LAMAXa x10, kamera kosztuje lekko ponad 800zł w naszym kraju, za granicą 250€. Myślę że to lepszy wybór tym bardziej że zamontowali tam najnowszego procka od ambarelli no i do tego optyka sony, nagrywanie to oczywiście standard 4k/30kls i 1080/120kls. Nie jest to jakiś chinol... Można montować na szelkach jak gopro, a w samym zestawie już z kamerą masz opaskę na głowę plus dużo innych mocowań, myslę że warto poczekać i zobaczyć co ta kamera narobi na rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartasvsv Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Koniecznie taka mała musi być? GP session ma dość słabą baterię Popatrz na Red Leaf r32 II , bardzo dobre parametry , cena przystępna tylko niestety większa niż te które podałeś przykładowy link http://allegro.pl/kamera-sportowa-redleaf-rd32ii-wodoszczelna-promo-i6595541302.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.