DXtR Napisano 30 Listopada 2016 Napisano 30 Listopada 2016 Witam Mam 15 lat, 173 cm wzrostu i ważę 62 kg. Chciałbym rozpocząć swoją przygodę z enduro. Zamierzam jeździć na trasach w Bielsku. Potrzebuje waszej pomocy ponieważ nie wiem który rower wybrać. Dartmoor ma lepsze części, ale ma napęd 1x10 i waży 14.5 kg i nie wiem czy sobie poradzę. Wcześniej jeździłem na jakimś no name z niedziałającymi przednimi przerzutkami i z 6 tylnymi XD. Teraz pytanie do was czy iść w lżejszego dusta (13.2) z napędem 2x10 i gorszym amorem czy w tego dartmoora?
modrzew Napisano 1 Grudnia 2016 Napisano 1 Grudnia 2016 Skoro chcesz jeździć w Bielsku to pożycz tam sobie Dusta i przetestuj.
Imar Napisano 6 Grudnia 2016 Napisano 6 Grudnia 2016 Ostatnio miałem przyjemność składać rower na ramie Dartmoora. Rama wykonana tandetnie, lakier tragiczny, krzywo wyfrezowana główka ramy, wielki luz na ośkę z tylu. Wykonanie ramy jak w marketowych rowerach. Sam czekam na Dusta 3.0 i dostanę go dopiero w drugiej połowie miesiąca. Za jakiś czas będę mógł powiedzieć coś więcej.
Haitz Napisano 14 Grudnia 2016 Napisano 14 Grudnia 2016 To jakiś niefart, bo mój hornet był wykonany bezbłędnie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.