wymiennik Napisano 29 Listopada 2016 Napisano 29 Listopada 2016 Poszukuję czegoś co nie wiem jak się nazywa i jak tego szukać. Chodzi mi o taką gumową podkładkę/zaślepkę, którą montuje się, od spodu buta, zamiast bloków SPD w butach MTB. Kiedyś dostałem coś takiego do butów i teraz poszukuję tego, żeby po odkręceniu bloków nie lała się woda od dołu. Z tego co pamiętam to była dosyć twarda guma z gotowymi otworami pod śruby. Czy coś takiego można dostać luzem czy tylko z butami?
paulsen Napisano 30 Listopada 2016 Napisano 30 Listopada 2016 Coś takiego? https://www.rosebikes.pl/article/shimano-spd-sole-cover-incl-screws/aid:775389
jgrabowski Napisano 30 Listopada 2016 Napisano 30 Listopada 2016 Poszukuję czegoś co nie wiem jak się nazywa i jak tego szukać. Chodzi mi o taką gumową podkładkę/zaślepkę, którą montuje się, od spodu buta, zamiast bloków SPD w butach MTB. Kiedyś dostałem coś takiego do butów i teraz poszukuję tego, żeby po odkręceniu bloków nie lała się woda od dołu. Dobra taśma "macgyverka" pod wkładką załatwi sprawę.
wymiennik Napisano 30 Listopada 2016 Autor Napisano 30 Listopada 2016 No tak. Tak zaślepka kosztuje ok. 50-60 zyla. Nie tego się spodziewałem. No trudno będę musiał sobie jakoś inaczej poradzić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.