Tomek_lol Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witam mam dylemat mianowicie nie wiem ktory hamulec wybrac Avid bb5 czy Hayes mx2?? ewentualnie mx1 ktory bedzie lepszy do street/dirt?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 avid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 ew. blackbox, bardzo popularny wsrod street'owcow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Jeszcze kilka m-cy tmu popierałbym wybór BlackBox'a (bądź analogicznego WinZip'a), ale już nie - Zapraszam do lektury: moje doświadczenia z BlackBox i test Winzip. Chyba stawiałbym na avid'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeO Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Sam mam Hayesy MX2 i jestem z nich b. zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 avid A może tak rozwiniesz swoją wypowiedź? Bo pomijając fakt, że to czysty spam nie podałeś powodów dla których Tomek miałby kupić Avidy zamiast Hayes'ów. Sam chętnie posłucham jakie są różnice m-dzy tymi hamulcami, wady zalety itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_lol Napisano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2006 zamowilem juz mx1 poniewaz mialem okazje, kupujac go za 130 pln zaoszczedzilem sporo kasy bo nowy z tarcza 203mm i adapterem kosztuje 378 pln http://www.rowerowy.com/hamulce_tarczowe/hayes/mx1.html a w koncu hayes to hayes a tak z ciekawosci to czym sie rozni mx1 od mx2?? mx2 ma lepsze opinie od mx1 a jest sporo tanszy i tego nie rozumiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.