polphastg Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Cześć,ma może ktoś z was jakieś doświadczenie z tym rowerem? Wygląda bardzo przyzwoicie tylko jest jedna wada,a mianowicie nie ma go u nas w sklepach rowerowych co wiąże się niestety z tym,że nie mam możliwości przetestowania przed kupnem a jednak troche byłaby lipa kupić rower za 5k żeby potem były problemy.Czekam na opinie o tym rowerze i czy rozmiar M pasowałby na 183cm wzrostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj2 Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 :D :D :D http://www.forumrowerowe.org/topic/149600-rower-grand-canyon-al-69-2014-geometria-temat-ogolny/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polphastg Napisano 29 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Pytam o AL SL 6.9 2016 a nie AL 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davken Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 (edytowane) Jakby co zawsze można rower odesłać Albo dać parę stów na bike fitting i tym się kierować przy zakupie. Osobiście teraz tak zrobię przy zakupie nowego roweru. Wcześniej miałem ktm ultra fire 29 i to było jakieś jedno wielkie nieporozumienie jeśli chodzi o geo jak dla mnie. Aktualnie mam Authora Ronina i rama, jak dla mnie ciut za długa. Wolałbym rower na klasie sprzętu niżej i idealnie dopasowany niż bujać się na nie wygodnym xt. Rower fajny, kusi tym co na sobie ma, przyznam Edytowane 29 Listopada 2016 przez Davken Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj2 Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Zacznij czytac od tylu. Serio kopalnia wiedzy i prownan geometrii do innych modeli w gifach. Roznice miedzy meska a damska wersja, dopasowania pod wzrost, gadki o przkroku, kwadratowej geo, skoku cen miedzy rocznikami. Wszystko co tu sie napisze to bedzie copy paste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polphastg Napisano 29 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Hah stary,czytanie 112 stron zajmie mi pół życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj2 Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Czytaj od tylu Po 10-20 stronach bedziesz ekspertem. Teraz jest juz o kolekcji na 2017. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polphastg Napisano 29 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 (edytowane) Hah no skoro będe ekspertem to zabieram się za czytanie ;d A co polecacie z 29erów w cenie do 5k ? Edytowane 29 Listopada 2016 przez polphastg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taktoja Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Zamówiłem elkę na wzrost 186 w zeszłym miesiącu. Rower przyjdzie dopiero pod koniec stycznia, także zobaczymy. Jeżeli geometria mi nie przypasuje to go odeślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubis93 Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Jak odeślę taki wielki karton? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Jak odeślę taki wielki karton?W taki sam sposob jak zostal dostarczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polphastg Napisano 10 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Ok,czekam na relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi