maistero Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Cześć, Niedawno kupiłem rower z tym amortyzatorem. W związku z tym mam pytanie czy ktoś z Was posiada/posiadał taki, ponieważ mój prawie nie pracuje i nwm czy one były takie twarde czy ten model jest popsuty i muszę się liczyć z wydatkiem. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Co znaczy prawie nie pracuje? Rozłóż go do ostatniej śrubki, wszystko wyczyść i złóż. Tam nie ma co się popsuć, no chyba że coś w tłumiku ale nie wiem czy jest to kartridż czy tłumik rozbieralny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laos Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 (edytowane) Witam Masz na lewej goleni regulację naprężenia sprężyny. Ustaw na jak najbardziej miękkie ustawienie, bo w tym amortyzatorze jest podobno dość twarda sprężyna w porównaniu do innych. Oczywiście nie ma ustawionej blokady skoku ? :-) Bo w tedy amortyzator jest naprawdę twardy i nie pracuje. Napisz jeszcze ile ważysz. Edytowane 29 Listopada 2016 przez Laos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maistero Napisano 29 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Sprężynę już dawno ustawiałem na najbardziej miękkie, ale to nadal za twardo. Ważę ok. 70 kg. Macie może jakiś pomysł jak by go "zmiękczyć"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Jeśli uda ci się odkręcić korek to wyciągnij spręzynę i zmierz ją, bo może znalazł bym dla ciebie jaka miększą sprężynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maistero Napisano 29 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Okej postaram się jak najszybciej Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi